Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

І знову наша самотня мешканка влаштована до геріатричного пансіонату!

Дата: 16.09.2019 14:08
Кількість переглядів: 229

                Відділом соціального захисту населення сьогодні було влаштовано до геріатричного пансіонату самотню мешканку нашої громади, яка потребує стороннього догляду.
               Держава не залишає на самоті зі своєю проблемою осіб, які за станом здоров’я не здатні до самообслуговування та по вироку долі позбавлені близьких і рідних людей, які б могли забезпечити їх належною турботою. Подивіться, які гарні умови надаються людям похилого віку в геріатричному пансіонаті в селі Таврійське Оріхівського району: чисте повітря, затишні приміщення, дбайливі працівники.

 

07 серпня 2019 року працівники відділу соціального захисту населення були запрошені на координаційну зустріч до м. Запоріжжя, на якій проводилось обговорення участі в конкурсі для об’єднаних територіальних громад, що прагнуть поліпшити систему надання соціальних послуг. Захід проводився за участі представників Департаменту соціального захисту населення ЗОДА, представників ОТГ, представників БФ “Стабілізейшн Суппорт Сервісез” та неурядових організацій, що працюють у напрямку підтримки ВПО.
Наразі відділом соціального захисту населення подано заявку для участі в даному конкурсі. Сподіваємо на позитивне рішення проектної комісії щодо подальшої участі Михайлівської ОТГ у загальнонаціональному проекті «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та інших осіб, які постраждали від конфлікту».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора