Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Генеральний план с.Богатирівка

Дата: 29.10.2019 15:54
Кількість переглядів: 637

          На виконання рішення Михайлівської сільської ради №23 від 05.09.2019 року «Про  початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Генеральний план с.Богатирівка Вільнянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту», «План зонування території с.Богатирівка Вільнянського району Запорізької області» (у складі Генерального плану), та розділу «Охорона навколишнього середовища» Генерального плану с.Богатирівка Вільнянського району Запорізької області в обсязі звіту про стратегічну екологічну оцінку» 20 вересня 2019 року проведені громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації.

Розроблені проекти містобудівної документації були розміщені на офіційному стенді  у  приміщенні Люцернянського старостинського округу.

             З 20 вересня по 20 жовтня 2019 року проведена процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо виготовленої містобудівної документації. Пропозицій та зауважень щодо виготовлених проектів до сільської ради не надійшло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора