Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Відзначення Дня працівників сільського господарства!

Дата: 23.11.2019 14:09
Кількість переглядів: 749

З нагоди професійного свята Дня працівників сільського господарства у Михайлівському СБК відбулися урочистості "Мир і хліб у кожну родину". Незважаючи на холодну погоду, свято пройшло у грайливому настрої. З вітаннями до глядачів звернулась голова Михайлівської сільської ради Король Алла Миколаївна, яка побажала сільським трудівникам миру, достатку та багатих урожаїв. Окрасою свята, стали виступи творчих колективів Михайлівського СБК (Гнатенко Софія, Самойленко Дарія, Гросул Іван, Соколовська Дарія, Ужва Олег, Карпенко Олена). Перлинкою заходу, як завжди був народний самодіяльний колектив «Веселка», який запалив атмосферу своїми гарячими виступами. Також дивувала глядачів своїми талантами Михайлівська дитяча музична школа.
Під час концерту кожен присутній мав змогу прийняти участь у майстер класах. Перший майстер-клас проводили майстрині з міста Запоріжжя, учасники творчого об’єднання «Мальва» та «Українська скриня», які показували техніку вишивання Запорізьких рушників, також вони продемонстрували свої роботи у вигляді виставки. Другий майстер-клас провела Ліліченко Віра Анатоліївна, яка разом з присутніми дітками розмальовувала велику картину.
Дякуємо працівникам Михайлівського сільського будинку культури за організацію такого веселого свята, а також дякуємо запальним ведучим, які весь вечір шуткували, вітали та розважали всіх присутніх (Соколовська Світлана та Дунай Алла).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора