Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

8 сесія VІІІ скликання від 14.04.2021

Дата: 19.04.2021 16:46
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

ПРОТОКОЛ

Рішення №2 Про внесення змін до мережі установ та організацій отримувачів коштів з місцевого бюджету в 2021 році


Рішення №3 Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади Михайлівської сільської ради   ПОЛОЖЕННЯ про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Михайлівської сільської ради


Рішення №4 Про встановлення надбавки за вислугу років Михайлівському сільському голові Король А.М.


Рішення №5 Про затвердження розпоряджень сільського голови з основної діяльності щодо фінансових питань, виданих у міжсесійний період


Рішення №6 Про затвердження проєктно-кошторисної документації по робочому проєкту «Капітальний ремонт приміщень за адресою вул. Слободчикова, буд. 13, с. Михайлівка (І поверх, окремі приміщення №3,4,5)»


Рішення №7 Про затвердження проєктно-кошторисної документації по робочому проєкту «Капітальний ремонт приміщень за адресою: Запорізька область, Вільнянський район, с. Соколівка, вул. Першотравнева, 41-б»


Рішення №8 Про закріплення майна на праві оперативного управління


Рішення №9 Про взяття на баланс каналізаційного колектору у селі Люцерна


Рішення №10 Про внесення змін в Перелік природоохоронних заходів, що фінансуються за рахунок залишків коштів сільського фонду охорони навколишнього природного середовища Михайлівської сільської ради у 2021-2022 роках   ПЕРЕЛІК природоохоронних заходів, що фінансуються за рахунок залишків коштів сільського фонду охорони навколишнього природного середовища Михайлівської сільської ради у 2021-2022 роках


Рішення №11 Про затвердження договорів укладених Михайлівським сільським головою за I квартал 2021 року   ПЕРЕЛІК ДОГОВОРІВ 2021


Рішення №12 Про врегулювання можливих конфліктів інтересів у депутатів Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області


Рішення №13 Про проект внесення змін до рішення 16 позачергової сесії Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 7 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Михайлівської сільської ради»


Рішення №15 Про внесення змін в Комплексну Програму соціального захисту населення «Турбота» та складу її Комісії на період 2021-2025 роки


Рішення №16 Про затвердження Програми щодо розроблення проектів землеустрою та оцінки земель на території Михайлівської сільської територіальної громади Запорізької області на 2021-2022 рік


Рішення №17 Про клопотання перед Запорізькою районною радою про безоплатну передачу до комунальної власності Михайлівської територіальної громади земельної ділянки під будівлею комунального закладу «Михайлівська дитяча музична школа»


Рішення №18 Про внесення змін в рішення Михайлівської сільської ради від 08.10.2020 року № 79 «Про надання гр. Артюховій С.І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства»


Рішення №19 Про виділення у власність Герман А.А. земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) із земель колишнього ВАТ «Дружба», розташованої за межами населених пунктів на території Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області


Рішення №20 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Першотравнева, 29-а в с. Михайлівка


Рішення №21 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Слободчикова, 15-а в с. Михайлівка


Рішення №22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Михайлівської сільської ради по вул. Слободчикова, 1-б в с. Михайлівка для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)


Рішення №23 Про надання ФОП Пересунько М.В. згоди на відновлення меж земельної ділянки та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)


Рішення №24 Про надання ПАТ «Укрнафта» згоди на відновлення меж земельної ділянки та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)


Рішення №25 Про затвердження документації із землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у приватній власності гр. Арутюняна М.Л.


Рішення №26 Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у приватній власності гр. Сіленко І.А.


Рішення №27 Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства рішення Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області від 11.07.2000 р. № 53 про передачу у власність гр. Мінаковій А.Н. земельної ділянки


Рішення №28 Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства рішення Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області від 24.10.2000 р. № 91 про передачу у власність гр. Кравчуку М.Г. земельної ділянки


Рішення №29 Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває у приватній власності гр. Сінчукова Ю.П.


Рішення №30 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Гришиній В.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №31 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Дешко О.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №32 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Левченку М.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №33 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Зінакову О.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №34 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Доновському Д.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №35 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Доновській Н.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №36 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Доновській А.Д. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №37 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Костенко О.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №38 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Неткал Р.С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №39 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Степаненку О.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №40 Про надання гр. Бурдун К.Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №41 Про надання гр. Сінчі А.В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №42 Про надання гр. Кушнер О.О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №43 Про надання гр. Павлову П.П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №44 Про надання гр. Волковій О.П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №45 Про надання гр. Туровському М.Ф. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №46 Про надання гр. Хоменку В.І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №47 Про надання гр. Редькі К.А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №48 Про надання гр. Мордовіну А.А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)


Рішення №49 Про затвердження документації із землеустрою та надання в оренду селянському фермерському господарству «Лещенко В.М.» земельної ділянки площею 2,5000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва


Рішення №50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання в оренду селянському фермерському господарству «Лещенко В.М.» земельної ділянки площею 3,8800 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва


Рішення №51 Про надання гр. Кільбаєвій Н.М. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 12,0 га


Рішення №52 Про надання гр. Кільбаєвій Н.М. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 15,0 га


Рішення №53 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Щербакову Ю.В. в межах СТ «Чисті ставки» для індивідуального садівництва


Рішення №54 Про надання гр. Алексєєвій О.М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах СТ «Чисті ставки» для індивідуального садівництва


Рішення №55 Про надання гр. Дудці М.Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах СТ «Чисті ставки» для індивідуального садівництва


Рішення №56 Про надання гр. Карнаушенко Є.В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території СТ «Чисті ставки» для індивідуального садівництва


Рішення №57 Про надання гр. Бабарикіну І.С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах СТ «Чисті ставки» для індивідуального садівництва


Рішення №58 Про надання гр. Пазію Р.Л. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби


Рішення №59 Про надання гр. Пазію Р.Л. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №60 Про надання гр. Клєпєрову Є.В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №61 Про надання гр. Дордус Н.І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №62 Про надання гр. Кравченко С.В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №63 Про надання гр. Овсієнко А.В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №64 Про надання гр. Петрику В.О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №65 Про надання гр. Ропяному А.О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №66 Про надання гр. Білоусу В.П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №67 Про надання гр. Глинці О.Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №68 Про надання гр. Солілу В.В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства


Рішення №69 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Богач Н.О. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №70 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Герману С.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №71 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Довгополій Н.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №72 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Іващенко Л.А. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №73 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Крюковій Т.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №74 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Ланухіній З.М. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №75 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Медведєву Д.І. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №76 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Медведєвій В.М. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №77 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Воротило Т.М. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №78 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Половинці Д.М. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №79 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Добрянській Л.Ф. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №80 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Захарову І.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №81 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Козачку І.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №82 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Петрик Л.І. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №83 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Шмалькову К.О. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №84 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Шмалькову О.М. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №85 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Буліпопу Є.Д. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №86 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Буліпопу Ю.Д. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №87 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Буліпоп С.І. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №88 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Буліпоп О.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №89 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Ганноцькій К.С. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №90 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Рупасовій О.М. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №91 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Матвіїшиній Л.І. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №92 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Савченко Л.І. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №93 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Менчінській Ю.М. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №94 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Фролову О.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №95 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Профатилу І.О. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №96 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Федорцовій О.А. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №97 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Цекіль Д.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №98 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Бородавці Р.І. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №99 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Шиліній І.С. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №100 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Шереметі А.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №101 Про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Рибалці О.В. для ведення особистого селянського господарства


Рішення №102 Про заборону використання штучних квітів на кладовищах та об’єктах благоустрою Михайлівської сільської ради


Рішення №103 Про внесення змін до договору оренди землі, укладеному з Місяць Н.В. та Демченко О.І на земельну ділянку, для роздрібної торгівлі та комерційних послуг, по вул. Слободчикова, 38 в с. Михайлівка, в частині розміру орендної плати за земельну ділянку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора