Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Свято Івана Купала у селі Михайлівка

Дата: 05.07.2021 11:50
Кількість переглядів: 1531

Фото без опису

Барвисто, щедро в радості та пісні зустріла Михайлівка свято Івана Купала.

3 липня на площі біля Михайлівського СБК відбулося традиційне святкування, найчарівнішого дійства сповнене таємничою силою: «Віночки звивайте, на Купала поспішайте!». Концертне дійство було насичене різножанровими виступами місцевих талантів: сольні виступи подарували Софія Гнатенко, Дорофея Антонюк, Олег Ужва, а також Олена Карпенко, викладач музичного мистецтва по класу скрипка та гітара.

Народний хореографічний ансамбль «Веселка» (керівник Тетяна Беспала, балетмейстери Ганна Рудніцька, Альона Курбатова) подарував свої незабутні хореографічні номери.

Народний аматорський фольклорний колектив «Богатиряни» (керівник Марія Пономаренко) дарували музичні, веселі композиції та додали у настрій свята свого колориту.

Ведучі, Світлана Соколовська та Ганна Шаповалова своїми монологами додали чудовий настрій та позитивні емоції.

Усі бажаючі мали можливість взяти участь в різноманітних іграх, конкурсах та масових гуляннях. Програма свята включала в себе купальські розваги, прикрашання стрічками дерева – «Марени», плетіння вінків, водіння хороводів та традиційного запалювання Купальського вогнища.

Алла Наконечна провела чарівний майстер-клас із плетіння оберегових ляльок-мотанок «Травниця» з лікарських рослин.

Велика подяка виконавчому комітету Михайлівської сільської ради у наданні грошової допомоги у проведенні свята. Також хочемо подякувати Петру Марченко за допомогу у виготовленні Купальського багаття та влаштування тематичних декорацій на площі де проводилося свято.

Завдяки спільним зусиллям – свято Івана Купала в Михайлівській громаді вдалося на славу. Усмішки, гарний настрій, позитивні емоції зарядили людей на цілий рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора