Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Відкриття "активних парків" на території Михайлівської сільської ради

Дата: 01.10.2021 10:57
Кількість переглядів: 1101

Фото без опису

24 вересня 2021 року у селі Люцерна Михайлівської сільської ради було урочисто відкрито спортивну локацію в рамках реалізації соціального проєкту, започаткованого Президентом України Володимиром Зеленським, «Активні парки – локації здорової України».

«Активний парк» – спортивна локація, у межах якої розміщуються та облаштовуються спортивні знаряддя та елементи, зокрема, турнік, бруси, шведська стінка, координаційна лінія, вільний простір для тренувань без знаряддя, лавка. Розміщений інформаційний стенд, а біля кожного елемента – табличка з QR-кодом для сканування та отримання відео-інструкції від провідних спортсменів та відомих особистостей з комплексами вправ різної складності.

На цьому заході були присутні та виступили з привітальним словом заступник сільського голови Людмила Іваніків та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлівської сільської ради Людмила Бондаренко. А також було нагороджено медаллю та подякою Чемпіона України, багаторазового переможця різних міжнародних турнірів з плавання серед ветеранів Сергія Володимировича Доценко.

Реалізація Проєкту має створити умови для самостійних занять фізичною культурою і спортом всіх верств населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора