Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради

Дата: 11.11.2021 15:35
Кількість переглядів: 1127

Фото без опису

Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» (далі – Порядок).

До складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради входять у рівній кількості:

представники органу управління – 3 особи;

представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я - по одній особі від кожного громадського об’єднання – 3 особи.

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення щодо

призначення директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради запрошуємо представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежних експертів у сфері охорони здоров’я подати пропозиції щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради, з одночасним наданням документів, що підтверджують відповідність представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань вимогам Порядку.

Додатково інформуємо, що відповідно до пункту 11 Порядку, галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції

і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури органу управління, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників органу управління.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради подаються до відділу управління персоналом виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області протягом 15 днів з дня оприлюднення оголошення (до 25 листопада 2021 року включно) за адресою: вул. Слободчикова, 13,                      с. Михайлівка (1 поверх, приміщення ЦНАП). Прийом документів здійснюється понеділок-четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця з 08:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45.

Відповідний пакет документів просимо направляти на адресу Михайлівської сільської ради Запорізького району запорізької області (вул. Слободчикова, 17, с. Михайлівка, Запорізький район, Запорізька область, 70030) та копію на електронну адресу: mih.rada@ukr.net.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (06143) 93283.

 

Рішення виконавчого комітету від 09.11.2021 № 204 "Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора